Opleidingspraktijk

 

Sinds 2013 is huisartsenpraktijk ECHO erkend als opleidingspraktijk door het Universitair Huisartsencentrum. Dit wil zeggen dat wij gedurende korte periodes stagiairs in onze praktijk begeleiden. Bovendien wordt er jaarlijks een huisarts-in-opleiding geselecteerd die gedurende één jaar de praktijk komt versterken. Dr. Liesbeth Vonk werd aangesteld door de Universiteit als praktijkopleider voor de HAIO's. Zij is bovendien officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid.


 

De HAIO bezit een diploma van arts na de zeven jaar durende geneeskundestudies. Om erkend te worden als huisarts specialiseert de HAIO zich gedurende twee jaar in de huisartsengeneeskunde. De HAIO wordt in alle aspecten van het huisartsenberoep ingeschakeld. Hij/ zij heeft een eigen kabinet, spreekuren, huisbezoeken, wachtdiensten, e.d.

Dankzij dagelijks overleg en wekelijkse vergaderingen blijven alle artsen en in het bijzonder de praktijkopleider op de hoogte van de bedrijvigheid van de HAIO. Zijn de afspraken van uw huisarts volzet? Dan kunt u steeds met een gerust hart terecht bij de HAIO.

 

 

HAIO september 2017 - augustus 2018: Dr. Olivier Maes