Huisartsenpraktijk ECHO

 

 

Ontstaan

 

Dokter Karolien Hemeryck was de drijvende kracht om de samenwerking tussen de huisartsen van Moorslede te promoten. Gaande van onze eerste folder, onze eerste vakantievervangingen, de synchronisatie van de computers tot uiteindelijk de zoektocht naar een geschikte plaats om ons ECHO-huis te bouwen.

 

Dokter Piet Delrue zorgde ervoor dat de plannen meer concreet werden; de aankoop van de bouwgrond, een eerste ontwerp voor ons ECHO-huis, enz.

Karolien en Piet zijn te vroeg heengegaan om de kroon op het werk, de praktijk, te kunnen meemaken. In gedachten blijven ze ons vergezellen en inspireren, ook naar de toekomst toe.

 

 

Visie

 

Door met vijf huisartsen, een sportarts en een diëtiste/ diabeteseducator samen te werken, willen wij u als patiënt uitgebreide kwalitatieve geneeskunde verzekeren. Daarbij hoort dat wij ons meermaals per jaar bijscholen bij erkende instanties en ook dagelijks overleg plannen met onze collega's. Hierdoor kunnen wij u wetenschappelijk gefundeerde verzorging aanbieden.

Zeker niet onbelangrijk is dat wij u niet alleen op medisch gebied proberen te helpen maar ook familiaal en persoonlijk.

 

Wij staan ook garant voor een up-to-date patiëntendossier. Zeker in een groepspraktijk is dit van groot belang. Wanneer uw huisarts afwezig is of wanneer zijn/haar afspraken volzet zijn, dan kan een andere arts van onze praktijk perfect uw voorgeschiedenis en reeds voorgeschreven medicatie raadplegen.

 

 

Praktijkadres


Huisartsenpraktijk ECHO

Sparrestraat 3

8890 Moorslede

 

Tel. 051 771036

Fax 051 780929

@ Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

 

Foto's ECHO

 

 

 

Opslaan

 

Foto's Trixrun